Coronaproof open dag bij Tim Koldenhof Producties

Donderdag 25 juni 2020

Door Redactie

Vanwege de coronamaatregelen vinden er op de dans, zang- en theaterschool van Joji Na, School of Arts, onderdeel van Tim Koldenhof Producties, nog geen binnen activiteiten plaats. Dus een open dag in het echt zou lastig worden. Maar daar hebben Tim Koldenhof en Joji Na een oplossing voor bedacht: een virtuele open dag.

Deze virtuele coronaproof open dag wordt op zondag 5 juli gehouden. Speciaal voor de virtuele open dag wordt de school omgebouwd tot een echte televisiestudio. Geïnteresseerden kunnen via een live-stream een kijkje nemen op de school. Tijdens de virtuele open dag wordt exclusief het nieuwe lesaanbod seizoen 2020/2021 gepresenteerd, met meer dan 100 lessen in de disciplines dans, zang en theater. Van ballet tot breakdance, en van film acteren tot kleuterdans. Het komt allemaal voorbij.

Programma

Op het programma staan onder meer een rondleiding, interviews met docenten en leerlingen en demonstraties op het programma. Daarnaast kunnen kijkers meedoen met verschillende workshops, gewoon vanuit de woonkamer. Stilzitten is er niet bij. Verder zijn er diverse win-acties en staat er een speciaal telefoonteam paraat om vragen van kijkers te beantwoorden.

Benieuwd hoe het er aan toegaat? Kijk dan de livestream op zondag 5 juli vanaf 11.00 uur op het YouTube-kanaal: Tim Koldenhof Producties & Events. De presentatie is in handen van Tim Koldenhof en Joji Na.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!