Crowdfunding voor kippenhok kinderboerderij de Maten

Donderdag 8 juni 2017

Door Redactie

Accres

Kinderboerderij de Maten start 1 juni met een crowdfund actie. De kinderboerderij wil graag het educatie aanbod uitbreiden. Wat is er mooier om de kinderen in de praktijk te laten zien hoe de weg van ei naar kip wordt afgelegd? Dit gebeurt niet alleen doormiddel van activiteiten op de boerderij, maar ook door daadwerkelijk de kip te zien broeden en uit eieren de kuikens zien komen.

Crowdfund actie voor een hok
Kinderboerderij de Maten wil met het geld wat wordt ingezameld een broedhokje voor kippen creëren. In dit hokje zitten kijkgaten zodat de kip ongestoord kan broeden en de kinderen het proces kunnen volgen. Daarnaast is de wens voor een nieuw kippenhok waar de kippen kunnen scharrelen. Wis je dat de eieren van de kippen ook op de boerderij te koop zijn?

Geld inzamelen
Apeldoorners die zich verbonden voelen met de kinderboerderij kunnen hun eigen actie op starten zoals flessen inzamelen, klusjes doen of cupcakes verkopen. Het geld wat wordt opgehaald kan gedoneerd worden aan Kinderboerderij de Maten ten bate van het crowdfundplan. Het geld kan gebracht worden naar de Kinderboerderij (Pallietergaarde 25, Apeldoorn) of vanaf 1 juni gestort worden via http://accres.nl/kinderboerderijen/kinderboerderij-de-maten

Activiteitenmiddag
Op 18 juni is er een activiteitenmiddag bij de Kinderboerderij de Maten. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waarbij de opbrengst naar de crowdfund actie gaat.
De crowdfund actie loopt t/m 30 juni.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!