CYNBEL de energie spat er vanaf

Dinsdag 20 december 2016

Door Pedro Waldenaar

Het is zondag 19 december, nog een week te gaan voor de eenmalige Kerst 2016 en in Muziekcafé Gigant speelt CYNBEL: gratis en voor niets. Het is 16.15 uur als de drie heren hun eerste klanken laten horen aan het publiek.

Zo’n eerste moment is altijd spannend, maar het moet gezegd worden: de opening is een voltreffer: de energie spat er vanaf!! Een drummer die zijn vak verstaat en 2 gitaristen, die zeer goed op elkaar zijn ingespeeld. Galmende rock vult het café wat zeer aanstekelijk werkt op het aanwezige publiek. Wat opvalt is dat het publiek écht geïnteresseerd luistert en geniet. Voor mij  een teken dat het optreden van deze band van hoge kwaliteit is.

De Nijmeegse Indie-Rockband, met dit jaar 40 shows achter de rug en deelname aan de POPronde, beleeft zijn laatste concert in Gigant Muziekcafé. Zichtbaar hebben de jongens zin in dit concert, merkbaar is het plezier waarbij zij ongedwongen hun nummers in een enorm tempo spelen.

Jammer, jammer dat het voorbij is; en ook jammer dat dit het laatste muziekcafé van het jaar is. Met de band CYNBEL heeft Gigant Muziekcafé een waardige afsluiter in huis gehaald. Op naar 2017.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?