Data nieuw seizoen Boek & Film 2016/2017 bekend

Woensdag 10 augustus 2016

Door Redactie

De serie Boek & Film wordt al jaren door CODA en Gigant georganiseerd en is een absolute ‘must’ voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films. In Gigant worden actuele boekverfilmingen vertoond; de boeken zijn uiteraard te leen in CODA Bibliotheek. Dit seizoen staan er maar liefst zeven verfilmingen geprogrammeerd zoals De noodkreet in de fles (20 september) en de voorpremière van Tonio (11 oktober). Andere data zijn 15 november 2016 en 10 januari, 28 februari, 14 maart en 11 april 2017.

Boek & Film begint dit seizoen een maand eerder dan vorig jaar en wel op dinsdag 20 september. Deze avond draait in Gigant de film De noodkreet in de fles, naar de boekenreeks van Jussi Adler-Olsen rond ‘Afdeling Q’.

Aan het concept is vergeleken met voorgaande jaren niets veranderd: Iedere avond begint om 19.30 uur met een korte inleiding door filmdocent Harry Peters waarna u gezamenlijk de film gaat kijken. Bij aanvang ontvangt u eveneens een reader met informatie over het boek, de film, regisseur en de acteurs. Terug van weggeweest is het passe-partout: voor € 66,- (of € 54,- als u Vriend van Gigant of lid van CODA Bibliotheek bent) bekijkt u alle zeven voorstellingen voor de prijs van zes! Zowel het passe-partout als de losse kaartjes zijn te koop bij de kassa van Gigant of online via www.gigant.nl. Losse kaarten kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,- per voorstelling.

Op www.coda-apeldoorn.nl/boekenfilm is ongeveer twee weken voorafgaand aan iedere Boek & Film-avond meer informatie over die boekverfilming te lezen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?