Help de bevolking van Oekraïne

De eerste Apeldoornse Step Kampioenschappen

Donderdag 27 oktober 2011

Door Redactie

Op vrijdag 25 november vinden de eerste Apeldoornse Step Kampioenschappen (A.S.K.) plaats in de Americahal; op de step voor Afrika! Een uniek tweeledig evenement waar overdag Apeldoornse basisscholen en ’s avonds het Apeldoornse bedrijfsleven zullen steppen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Edukans. Voor één dag wordt de Americahal omgetoverd tot Africahal.

Edukans is de ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs wereldwijd. Edukans helpt kansarme kinderen in ontwikkelingslanden naar school, zonder onderscheid naar ras, religie of politieke overtuiging (www.edukans.nl).

Overdag zullen 500 scholieren het tegen elkaar opnemen voor de titel ‘Apeldoornse Stepkampioen 2011′ en nog belangrijker om zoveel mogelijk geld voor de stichting Edukans bij elkaar te steppen. Dit gebeurt d.m.v. een vast sponsorbedrag per rondje. Des te meer rondjes je stept, des te meer jouw sponsors moeten bijdragen aan het goede doel.

’s Avonds is de tijd voor het Apeldoornse bedrijfsleven om elkaar het vuur aan de schenen te leggen. Als team van 5 neem je het in estafettevorm op tegen andere teams uit het Apeldoornse bedrijfsleven. Om deel te nemen betalen de ondernemers per stepper een vast bedrag, wat weer in de pot komt van het goede doel.

Voor de deelnemende ondernemers is het naast een serieuze bijdrage leveren voor het goede doel, ook een perfecte gelegenheid om actief te netwerken of dit initiatief juist te benutten als een uniek avondje teambuilding. De avond gaat vooraf met een heerlijk Afrikaans buffet en zal voorzien worden van aangenaam entertainment, alvorens de ware titanenstrijd losbarst om die felbegeerde titel: Apeldoornse Stepkampioen 2011.

Meer informatie of meedoen: http://www.apeldoornsestepkampioenschappen.nl

Foto: Gerhard Witteveen

 

 

 

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?