De handige agenda van Apeldoorn Direct

Donderdag 10 mei 2012

Door Redactie

Randy Gasper (Instagram)

De nieuwe agenda van Apeldoorn Direct is handig en overzichtelijk. Ook heel handig is de mobiele versie van onze agenda. Bij de laatsgenoemde kan je in één duidelijk overzicht zien wat je de komende dagen en weken te wachten staat. Echt makkelijk voor als je onderweg bent en je wilt je weekend gaan inplannen. Of nog handiger als je al in de stad bent en je zoekt nog een leuke plek om heen te gaan.

Ook dit weekend gebeuren er in Apeldoorn weer tal van leuke dingen voor jong en oud. Wie zegt dat Apeldoorn saai is, heeft het eigenlijk mis. Goed, er gaat wel eens een evenementje niet door, maar hoe dan ook is onze agenda ook dit weekend in elk geval weer lekker gevuld.

Vrijdag

Gezinnen met kinderen kunnen zich goed vermaken bij Circus Herman Renz. Leuke en spannende acts wisselen elkaar af en met de bon die je in dit artikel kan vinden, kan je ook nog eens een flinke korting krijgen. Een leuk familieuitje dus. Voor mensen die alleen maar willen lachen, kunnen naar Orpheus. Hier treedt Brigitte Kaandorp op. Muziekliefhebbers kunnen als altijd weer terecht in het Bluescafé. De vrijdagavond verzorgt Miss Fortune de muzikale sfeer.

Zaterdag

Het circus staat ook deze dag er nog. Maar er gebeuren ook andere dingen. Zo kan je in het Boschbad terecht voor de Raft Pull Race, een race waarbij verschillende teams in een roeisloep strijden om de winst. Spektakel dus. Het Bluescafé is in de avond gastheer van Visual Blind. Ga je liever voor een iets bekendere naam in de popmuziek, dan kan je natuurlijk ook naar Gigant. Hier treedt namelijk rapper Gers Pardoel op. Dan is het hoe dan ook feest. Buurman JT Apeldoorn heeft natuurlijk weer de nachtfilms. Deze keer de nieuwe film van Johnny Depp en producer Tim Burton genaamd Dark Shadow. Ook cabin in the Woods begint weer rond middernacht. Ook een filmtip is Mr. Lazhar die draait in Gigant. Maar daarvoor moet je wel iets eerder de deur uit.

Zondag

Deze dag kunnen we natuurlijk van alles aanraden om te doen, maar dat doen we voor één keer niet. Alles draait deze dag uiteraard om moederdag. Een echte verwenpartij voor alle moeders en oma’s dus. Mochten ze niet meer onder ons zijn, dan een goed moment om met extra veel aandacht aan hen te denken. Voor wie er dan toch niks mee heeft… onze agenda biedt wellicht uitkomst.

Allemaal een heel fijn weekend!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Film Muziek Theater Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!