De locatie is goed, maar waarvoor?

Maandag 3 januari 2011

Door Max Dammers

Volgens mij zat als laatste het Arbeidsbureau in dit pand. Een zeldzaam karakterloos pand op de hoek van de Kerklaan en Paslaan. Maar het Arbeidsbureau werd afgekort tot CWI en ging naar het hip klinkende Werkplein Activerium aan de Deventerstraat.

En daarmee ontstond een paar jaar geleden dus weer een lelijke lege plek in de stad. De locatie is goed, dat zie je wel aan de grote hoeveelheid auto’s die kris kras op het terrein werden gepropt. Het is daar geloof ik ’s ochtends dringen voor de open gebleven plekken.

Maar dan gaat het maand na maand toch langzaam achteruit. De ramen waren al eens dichtgespijkerd en af en toe zie je wat graffiti. Helaas niet van het kunstzinnige soort. Wordt het zo’n plek waar je drie keer per dag langs kan lopen zonder je ervan bewust te zijn.

Maar er lijkt nu wat te gaan gebeuren. Althans laatst waren twee mannen druk bezig met het vastschroeven van allerlei witte borden op het pand. Het gerucht is dat er reclame op komt voor winkels in de stad. Nogmaals een bevestiging dat de locatie prima is, waarom zou je er anders reclame op maken?

Het is nog niet helemaal de droombestemming, maar hopelijk wordt het zo wel even wat fraaier. En als die reclame nu iemand inspireert om iets moois op die plek te gaan starten, de locatie is goed!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!