De week in vogelvlucht: Top 5 week 10

Zondag 8 maart 2015

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week voorbij. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Woensdag 4 maart: Ach ja, Sissi die junge Kaiserin

Tot mijn grote vreugde organiseert Paleis Het Loo vanaf 10 april 2015 een tentoonstelling over het leven van Sissi a.k.a. keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Sissi werd eigenlijk Sisi genoemd, maar dat vond de regisseur van de wereldberoemde films over haar leven niet zo mooi.

Lees meer –>

 

 

2| Woensdag 24 maart: Het stadscafé: Skunk speelt!

Afgelopen zaterdag; het stadscafé: Skunk speelt! De week achter de rug; een vrije zaterdag; waarop toch nog even hard is gewerkt en dan de bekroning: Op naar het stadscafé; op naar Skunk.

Lees meer –>

 

 

 

3| Vrijdag 6 maart: Burgemeester gaat Jumbo wijzen op gevolgen van ballonoplatingen

Op verzoek van de Partij voor de Dieren gaat de burgemeester in gesprek met Jumbo over de ballonnenwedstrijd en de winkel wijzen op de gevolgen ervan.

Lees meer –>

 

 

4| Zaterdag 7 maart: Van leegstand naar welstand

Vrijdag 13 maart organiseert de Partij van de Arbeid een discussiebijeenkomst over leegstand. Heeft u een mening over de stappen die we moeten nemen om leegstand om te vormen? Gedeputeerde Josan Meijers, Lijsttrekker Peter Kerris en Tweede Kamerlid John Kerstens gaan graag met u in gesprek.

Lees meer –>

 

 

5| Zaterdag 7 maart: Theater Orpheus trakteert op gratis theaterkaarten

Theater Orpheus bestaat 50 jaar. Iedere Apeldoorner die in 2015, net als het Apeldoornse theater, de leeftijd van 50 jaar bereikt, mag gratis naar het swingende Magic of Motown, op donderdag 12 maart in Theater Orpheus.

Lees meer –>

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? Laat het weten in een reactie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Museum Theater

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!