Help de bevolking van Oekraïne

De week in vogelvlucht: Top 5 week 4

Zondag 25 januari 2015

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week voorbij. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Maandag 19 januari: WSV onderuit in Deventer

Twee doelpunten van clubtopscorer Gino de Zeeuw waren niet voldoende om één of drie punten mee te nemen naar Apeldoorn. Er waren geheel onnodig meerdere maatregelen genomen om herhaling van de ongeregeldheden tijdens de bekerwedstrijd tussen beide ploegen te voorkomen.

Lees meer –>

 

2| Maandag 19 januari: Opening Skatepark Real-x

Op zaterdag 17 januari heeft skatepark Real-x zijn deuren opnieuw geopend. Wethouder Olaf Prinsen opende het skatepark onder toeziend oog van enkele honderden belangstellenden.

Lees meer –>

 

 

3| Dinsdag 20 januari: Afterslag Gigant: Het popgebeuren nà Noorderslag in Apeldoorn ‘t Loo

Traditioneel nà Noorderslag Groningen kent Apeldoorn Afterslag: een mini popfestival dat juist door zijn kleinschaligheid zo gezellig is. Afgelopen zondag 18 januari 2015 waren er acht optredens van singer-songwriters en bands die de avonden daarvoor op Noorderslag/Eurosonic hebben opgetreden.

Lees meer –>

 

4| Woensdag 21 januari:Gert-Jan Schilder beste barista van Apeldoorn

Afgelopen maandag 19 januari vond alweer de derde editie plaats van de Koffie Masters Apeldoorn. Een barista-competitie gehouden op een schitterende locatie in Het Stadscafé met dé koffiespecialisten uit de Apeldoornse horeca.

Lees meer –>

 

 

5| Donderdag 22 januari: Stadsfeest en Borrelnood: De toekomst is open, maar niet leeg.

Mooier kon het nieuwe jaar niet beginnen: Stadsfeest en Borrelnood onder 1 dak in de poptempel Gigant: een heerlijk feest. Het leuke van dit gebeuren is dat je op verschillende manieren dit feest kan beleven

Lees meer –>

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? Laat het weten in een reactie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?