Help de bevolking van Oekraïne

De week in vogelvlucht: Top 5 week 48

Zondag 30 november 2014

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week voorbij. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Maandag 24 november: Dilana Smith in Gigant: geweldig!

Dilana Smith? ‘Nooit van haar gehoord’, was de reactie van mijn collega voor het concert. Ik sprak hem halverwege het concert opnieuw en zijn eerste woorden waren: ‘Wat een geweldig concert; wat een power heeft deze vrouw’.

Lees meer –>

 

 

 

2| Dinsdag 25 november: Minister Dijsselbloem vertelt over zijn bezoek aan de Belastingdienst in Apeldoorn

Minister Dijsselbloem van Financiën bracht een bezoek aan de Belastingdienst in Apeldoorn. Na afloop vertelde de minister wat hij van de organisatie vond en waar hij van onder de indruk was.

Lees meer –>

 

 

3| Woensdag 26 november: Vermiste 17-jarige jongen weer veilig thuis

Goed nieuws uit Twello. De vermiste 17-jarige Teun Wolters is terecht. De politie vond de jongen afgelopen nacht in Apeldoorn.

Lees meer –>

 

 

 

 

4| Woensdag 26 november: De gesloten deals tijdens de Beursvloer Apeldoorn

Op woensdag 19 november vond in het stadhuis in Apeldoorn alweer de 10e editie plaats van de Beursvloer Apeldoorn. Tijdens deze beursvloer kunnen bedrijven en maatschappelijke instellingen hun goederen en diensten met elkaar ruilen. Apeldoorn Direct was hierbij aanwezig om te bekijken welke deals er werden gesloten.

Lees meer –>

 

 

 

5| Donderdag 27 november: Giro 555, Weet wat je doet

Uit mededogen, liefdadigheid of als “aflaat” doneert u aan het rampenfonds 555, goede zaak. Maar wordt uw geld ook efficiënt gebruikt? Nee dus. Het blijkt dat uw geld niet wordt verdeeld onder organisaties die ter zake kundig zijn, maar naar grootte van de organisatie (de grootste organisaties krijgen het meeste geld).

Lees meer –>

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? laat een reactie achter.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?