Help de bevolking van Oekraïne

De week in vogelvlucht: Top 5 week 52

Zondag 28 december 2014

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week voorbij. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Dinsdag 23 december: Kerstfeest in het Stadscafé van Apeldoorn: optredens van Harry Vesseur en Meneer Van Zanten.

De kerstvakantie is voor velen al begonnen. En in het stadscafé te Apeldoorn wordt er flink uitgepakt: een kerstprogramma met Harry Vesseur en Meneer van Zanten.

Lees meer –>

 

 

2| Dinsdag 23 december: Wijkraad Apeldoorn Zuid: geen herbouw ’t Bunkertje!

Als het aan ons als wijkraad Apeldoorn Zuid ligt, komt er geen permanente herbouw van ’t Bunkertje op de huidige locatie. Als wijkraad zien wij deze coffeeshop het liefst zo snel mogelijk uit onze wijk verdwijnen.

Lees meer –>

 

 

3| Woensdag 24 december: Een passie voor het bouwen van motoren

Filmmaker Lars Veenstra werd zo geïnspireerd door de passie voor motoren van Apeldoorner Roy Holtman dat hij besloot dit vast te leggen op video.

Lees meer –>

 

 

 

4| Donderdag 25 december: Tentslaper, ik heb niets met Kerst, ik blijf in het bos slapen

Soms neem je twee keer in het leven de verkeerde afslag. Na een flinke dosis pech slaap je met Kerst in een tentje in de bossen en leef je van liefdadigheid. Geen uitkering, niets. Zo’n man heb ik ontmoet bij Menora.

Lees meer –>

 

 

 

5| Donderdag 25 december: Koninklijke onderscheiding voor de heer J.E. Schut

De heer J.E. Schut (77) uit Loenen ontvangt zondag 21 december 2014 uit handen van loco-burgemeester D.H. Cziesso de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees meer –>

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? Laat het weten in een reactie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?