Help de bevolking van Oekraïne

De week in vogelvlucht: Top 5 week 7

Zondag 15 februari 2015

Door Redactie

Elke zondag serveert de redactie van Apeldoorn Direct de week in vogelvlucht. Nog eenmaal komen de vijf hoogtepunten van afgelopen week voorbij. Voor deze week heeft de redactie de volgende vijf artikelen gekozen. Heb jij andere hoogtepunten dan de redactie heeft gekozen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten.

 

1| Woensdag 11 februari: Verdeeldheid…. of….

Op zondagmiddag, ondanks snotteren en snuiven en een wat rillerig gevoel van waarschijnlijk een opkomende griep toch maar even naar buiten. Zijn de winkels in de binnenstad nou wel of niet open hoor ik mijzelf vragen

Lees meer –>

 

 

2| Woensdag 11 februari:Een oerwoud in de stad

Van tijd tot tijd zal ik op deze plek mijn ervaringen in het Stadslab delen. Mijn droom voor het Stadslab is nog veel groter: een ontmoetingsplek voor ambtenaren, bewoners en ondernemers. Waar ieder op zijn eigen wijze een steentje bijdraagt om de stad steeds mooier, leuker en beter te maken.

Lees meer –>

 

 

3| Woensdag 11 februari: Inwoners Apeldoorn zetten zich in voor behoud veteranendéfilé

Afgelopen week liet Apeldoorner Ben Hulshoff liet via Omroep Gelderland weten het verkorten van de route een schande te vinden: ‘Niet omdat er geen belangstelling is, maar omdat de gemeente niet van plan is om op 9 mei allerlei wegen af te sluiten. Te zot voor woorden

Lees meer –>

 

 

4| Donderdag 12 februari: Debat Herontwikkeling Locatie Westpoint

Een debat op 17 februari 2015 om 20.00 uur in ACECgebouw over de keuze van snel cashen of een lange termijnoplossing.Sinds de aankondiging van het debat over wel of geen supermarkt op de locatie Westpoint, stromen er bij architectuurcentrum Bouwhuis reacties binnen van meer tegenstanders dan voorstanders.

Lees meer –>

 

 

5| Vrijdag 13 februari: Gratis in beweging met Apeldoorn Beweegt

Gratis toegankelijke sport- en bewegingsactiviteiten voor iedereen in Apeldoorn, binnenkort is dat mogelijk dankzij de stichting Apeldoorn Beweegt. Met dit laagdrempelige initiatief wordt sporten voor iedereen in Apeldoorn toegankelijk.

Lees meer –>

 

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Wat waren jouw hoogtepunten van deze week? Laat het weten in een reactie.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?