De Zonnebloem zoekt bezoek, begeleiding en organisatie vrijwilligers

Woensdag 9 november 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Ben je op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? Dan is dit zeker iets voor jou! Meld je aan als vrijwilliger en beteken iets voor zieke en lichamelijk gehandicapte mensen bij jou in de buurt. Ga in gesprek om te ontdekken wat bij je past. Je kunt zelf bepalen wat je wil doen en hoeveel tijd je eraan kan en wil besteden.

Bezoekvrijwilligers

Als bezoekvrijwilliger ga je regelmatig langs bij jouw gast. Tijdens je bezoeken breng je ook de uitnodiging voor activiteiten mee. Het gaat op de afdeling Apeldoorn-Noord. Ook als je in een andere buurt of in een ander stadsdeel woont kun je contact opnemen.

Organiseren, coördineren en begeleiden van afdelings-activiteiten:

Help bij de organisatie van activiteiten die vaak plaatsvinden in de zaal van Eben-Haëzer in Zevenhuizen. Hier ontstaan onderling leuke vriendschappen. Voor bepaalde activiteiten hebben ze soms vrijwilligers nodig die kunnen helpen met het duwen van een rolstoel.

Heb je verpleeg -of zorgervaring? Help dan mee met de vakantie activiteiten

Wat brengt het jou?

Persoonlijke en gezellige contact met de vrijwilligers en de gasten. Het geeft voldoening als de mensen weer een gezellige middag hebben en blij en tevreden zijn. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!