deA organiseert extra inloopavond over zonnepanelen

Donderdag 9 mei 2013

Door deA

Op woensdagavond 15 mei organiseert de duurzame energiecoöperatie Apeldoorn (deA) een extra inloopavond over zonnepanelen. deA heeft t/m 31 mei een speciale zonnepanelenactie, in samenwerking met zes Apeldoornse installateurs.

Omdat de actie bijna is afgelopen, organiseert deA nog éénmaal deze extra avond. Belangstellenden kunnen binnenlopen tussen 19.30 en 21.00 uur opEcofactorij 18 in Apeldoorn. Meer informatie op www.de-A.nl.

Het aanschaffen van zonnepanelen is dit jaar financieel extra interessant vanwege de subsidie die nog verstrekt wordt door AgentschapNL en het verlaagde btw-tarief van 6% op de montagekosten.
Bovendien wordt verwacht dat de prijzen van panelen binnenkort stijgen vanwege een extra importheffing die dit jaar waarschijnlijk nog van kracht wordt.

Tachtig Apeldoorners doen al mee!
De actie van deA is in maart gestart en inmiddels hebben ruim 80 Apeldoorners zich aangemeld. Na aanmelding neemt een installateur contact op voor een afspraak om de situatie thuis te bekijken.
Vervolgens wordt er een offerte gemaakt en kan de klant beslissen om de zonnepanelen te laten plaatsen. De mensen die zich hebben aangemeld, profiteren nog deze zomer van een lagere energierekening.

deA heeft in maart al vijf informatieavonden georganiseerd die allemaal goed werden bezocht. Michael Boddeke, directeur deA: “We merken dat er veel belangstelling is voor zonnepanelen, tegelijkertijd vinden mensen het ook lastig om een weg te vinden in het oerwoud van leveranciers en aanbiedingen.
Wij willen daarbij helpen en organiseren daarom samen met lokale installateurs deze actie. De installateurs zijn allemaal gerenommeerde bedrijven in Apeldoorn.”

De installateurs die meedoen zijn Installatiebedrijf Veerman, WKZ Installatietechniek, Installatiebedrijf  A. Tromp, Hollander Techniek, Mulder Duurzaam en ETIB Bouwmeester B.V.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!