Definitieve eindopbrengst eerste SamenLoop voor Hoop Apeldoorn bekend

Maandag 26 augustus 2019

Door Redactie

Tijdens de slotceremonie van de SamenLoop voor Hoop Apeldoorn, die gehouden werd op 29 en 30 juni in het Mheenpark te Apeldoorn werd de voorlopige opbrengst bekend gemaakt. Deze was op dat moment € 62.188,-. Sinds dat weekend zijn er nog verschillende acties van deelnemers geweest en namen de opbrengsten toe. De organisatie laat trots weten dat dit uiteindelijk heeft geresulteerd in een definitief eindbedrag van € 66.074,63. Dit eindbedrag is deze week overgemaakt naar het KWF en kan nu besteed gaan worden aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

De eerste keer in Apeldoorn

De eerste SamenLoop voor Hoop Apeldoorn met 428 deelnemers verdeeld over 31 teams en  een KinderLoop. Bekijk de fotoreportage van Peter Vroon van deze eerste versie van dit evenement.

„Met de SamenLoop voor Hoop zamelen we geld in en vieren we dat al zoveel mensen kanker overleven en dat we iets tegen de ziekte kunnen doen. Door wetenschappelijk onderzoek te financieren zorgen we samen voor een toekomst met minder risico op kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten” laat de organisatie weten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!