Help de bevolking van Oekraïne

Dichtwedstrijd rondom thema van de Poëzieweek 2018

Donderdag 11 januari 2018

Door Redactie

Rondom de Nationale Poëzieweek 2018 heeft CODA in samenwerking met de Apeldoornse stadsdichter Aad van der Waal een dichtwedstrijd uitgeschreven waaraan iedereen, jong en oud, kan meedoen. Het thema van deze wedstrijd is ‘Theater – op de planken!’ dat ook het thema van de Poëzieweek is.

Laat je inspireren door het thema ‘Theater – op de planken!’ en mail jouw (theatrale) bijdrage vóór maandag 15 januari naar dichtwedstrijd@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Dichtwedstrijd’. Vergeet niet ook je naam, leeftijd en telefoonnummer door te geven. Samen met Ingrid Blijenberg (Neerlandica en schrijfdocent) kiest Aad van der Waal het gedicht dat tijdens Gedichtendag door de inzender zelf voorgedragen mag worden. De inzendingen willen we een plekje geven op de speciale thematafel die in CODA Centrale Bibliotheek te vinden is. Hier zijn eveneens verschillende boeken en dichtbundels ter inspiratie opgenomen.

Kaartverkoop Gedichtendag

Kaarten voor Gedichtendag zijn vanaf dinsdag 9 januari 2018 te koop bij CODA (Museum, Centrale Bibliotheek, dok Zuid en De Maten) en bij Nawijn & Polak. Een toegangskaart kost 5 euro voor CODA leden of in combinatie met besteding bij Nawijn & Polak of 7,50 euro voor niet-leden/losse verkoop. Toegang is inclusief koffie of thee voor aanvang en in de pauze en een dichtbundel waarin de voorgedragen gedichten van die avond zijn opgenomen.

Poëzieweek

De Poëzieweek heeft plaats van 25 tot en met 31 januari 2018 en wordt zoals altijd ook in CODA geopend met Gedichtendag. Informatie is ook te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/gedichtendag.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?