Dierenbescherming OverGelder zoekt centralisten

Woensdag 21 september 2016

Door Verenigingsburo1

Als centralist ben je verantwoordelijk voor het inkomende telefoonverkeer van het centrale afdelingsnummer. Naast telefoontjes voor dierennoodhulp, komen daar ook vragen voor de afdeling of over dierenwelzijn binnen. Het vastleggen van gegevens in een geautomatiseerde administratie, doorverbinden naar de juiste personen en het juist verdelen en uitgeven van ritten aan de beschikbare dierenambulances is de voornaamste taak.
Zij zijn op zoek naar een persoon die: affiniteit met het werk van de Dieren- bescherming heeft, over goede contactuele en communicatieve eigenschappen beschikt, goede sociale vaardigheden heeft, graag een spin in het web is, stress- bestendig is en minimaal 2 dagdelen per week beschikbaar is.

Heb je belangstelling, stuur dan een mail met CV naar: cindy.pijnaker@dierenbescherming.nl. Meld in deze mail ook op welke dagen en uren je evt. beschikbaar bent. Ze nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Tel. 055-5068611.

Deze vacature wordt u aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan (nieuwe naam voor het Verenigingsburo Apeldoorn), Brinklaan 268, telnr. 055-5270581
www.apeldoornpaktaan.nl (website is nog “under construction-in aanbouw”)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!