Help de bevolking van Oekraïne

Doomijn kinderopvang start kinderdagverblijf in basisschool De Marke

Zondag 15 december 2019

Door Redactie

Openbare basisschool De Marke en Kinderopvang Doomijn hebben plannen om intensiever samen te gaan werken. Doomijn heeft al een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang op de locatie van De Marke, aan het Holtrichtersveld 1, in Apeldoorn. Maar vanaf eind januari 2020 zorgen de mensen van Doomijn ook voor een kinderdagverblijf. Deze gaat De Markies heten en is voor kinderen tot 4 jaar.

Ze willen het nieuwe kinderdagverblijf op de markt zetten als: kleinschalig en huiselijk. Het moet niet de indruk wekken dat het ‘schools’ is. De kinderen kunnen buitenspelen want er is een groene buitenruimte vlakbij. Door de nauwe samenwerking met de basisschool, de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang zijn de kinderen vast vertrouwd in deze omgeving en is de doorstroom heel natuurlijk.

Doomijn wil graag op 20 januari de deuren te openen. Iedere maandag, dinsdag en donderdag is het kinderdagverblijf vanaf 07.30 uur geopend. Opvang op woensdag en vrijdag is mogelijk maar moet je wel even aanvragen. Dankzij de flexibele eindtijden bij Doomijn kunnen ouders uit 3 tijden kiezen om hun kinderen weer op te halen: om 17.00 uur, 17.30 uur of om 18.15 uur. Als je je kind graag bij Doomijn wilt inschrijven kun je terecht bij de Klantadvies van Doomijn op (038) 421 45 21 of via klantadvies@doomijn.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?