Drietal jongeren krijgt klappen

Vrijdag 18 mei 2012

Door Redactie

Joke de Wolde

In de nacht van donderdag op vrijdag 18 mei zijn aan de Nieuwstraat in Apeldoorn een drietal jongeren mishandeld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Het drietal was op weg naar huis toen zij rond 04:45 uur in de Nieuwstraat vijf andere jongeren tegenkwamen. Er ontstond een conflict tussen de twee groepen, waarbij het drietal meerdere klappen kreeg. Kort daarna vertrokken de vijf jongemannen richting het Beekpark.

Signalementen
De groep van vijf zou bestaan uit vijf getinte jongemannen. Van vier van hen is een uitgebreider signalement bekend.

  • Een jongen is ca. 19 jaar oud, ongeveer 1,70 m. lang, heeft een stevig postuur, kort geschoren donker haar en droeg een zwarte trui met rode accenten, met capuchon.
  • De tweede was ongeveer 18 jaar oud, ongeveer 1,80 m. lang, heeft een slank postuur, kort geschoren donker haar, droeg een grijze trui met capuchon en een donkere broek.
  • De derde man was ongeveer 29 jaar oud, ongeveer 1,75 meter lang, droeg een witte pet, een glimmende zwarte jas en een donkere broek.
  • De vierde was tussen de 20 en de 24 jaar oud, ongeveer 1,90 meter lang en had zwart krullend haar.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben wordt verzocht zich te melden via 0900-8844 of via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?