Dropbox

Woensdag 3 oktober 2012

Door Redactie

redactie

Ik heb de laatste jaren soms de angst niet meer geheel mee te komen in de vaart der volkeren. Voor het gemeenteraadswerk heb ik onlangs schoorvoetend een Ipad aangeschaft, maar ik ben daar nog niet zo laaiend enthousiast over. Ook mocht ik in mijn nieuwe baan een aantal accounts aanmaken en aan de slag binnen mij totaal onbekende besloten netwerken met eindeloos veel keuzemenu’s. De loonstroken mag ik nu ook digitaal raadplegen, wanneer ik de fut heb om op zoek te gaan naar het hoe en waar.

Meest recent, bij het installeren van een zogenaamde Dropbox op mijn computer, bekroop me opnieuw het ongemakkelijke gevoel, dat ik ergens een stukje uitleg heb gemist. Als de dropbox intuïtief werkt dan mankeert het mij daaraan.

Soms kijk ik uit naar een echte energiecrisis, waarbij ook in Europa de elektriciteit het op onvoorspelbare tijden begeeft. Ik heb een paar keer een voorproefje gehad als het netwerk op mijn werk het begaf. Zeeën van tijd om contacten met collega’s en cliënten aan te knopen. Als oude rot weet je met je zintuigen en ervaring wat te doen bij calamiteiten. Dan wordt een appèl gedaan op je creativiteit. Maar digitaal: daar voel ik me soms een beetje hulpeloos.

Jeannet Huizing – raadslid ChristenUnie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!