Druk bezocht ondernemersontbijt

Vrijdag 21 mei 2010

Door Stadsmens

De ochtend van 20 mei staat de parkeerplaats van restaurant De Wilde Pieters al vroeg vol. Ondernemersgroep BNI Mozart organiseert haar periodieke gastendag.

De Apeldoornse afdeling van deze wereldwijd opererende ondernemersorganisatie wilde haar gasten graag laten kennismaken met het werk van het BNI netwerk dat concreet invulling geeft aan de beste vorm van promotie die bestaat: mond op mond reclame. Ruim twintig regionale ondernemers gaven hieraan gehoor.

In een dynamische en vooral interactieve bijeenkomst konden ondernemers kennismaken met BNI, met elkaar, werden ideeën uitgewisseld en nieuwe contacten gelegd. Deze druk bezochte bijeenkomst liet zien dat er in Apeldoorns ondernemersland voldoende creativiteit en energie bestaat om ook of misschien wel juist in deze mindere tijden samen de schouders eronder te zetten.

Er zijn binnen deze groeiende ondernemersgroep nog een aantal plaatsen vrij. De BNI is op zoek naar ondernemers die willen participeren in deze vorm van effectief zaken doen. Voor meer informatie: www.bni-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?