DWDD-band Zitakula op Festival Mondial

Zaterdag 3 september 2016

Door Redactie

De 19 e editie van Festival Mondial krijgt wel een heel bijzonder tintje: de negen-koppige band Zitakula, bekend van hun funky optreden in De Wereld Draait Door, speelt op Festival Mondial, zaterdag 10 september in Oranjepark in Apeldoorn. Hiermee trapt Mondial het jubileumjaar, de start van ’20 jaar Festival Mondial’, in groovy style af! Van 11:00 tot 17:00 uur is iedereen, jong én oud, van harte welkom op dit jaarlijks terugkerende interculturele festival. Toegang gratis!

Nieuw dit jaar: Silent Disco

Genoeg gefunkt en tijd voor R&B, hiphop of juist de Golden Oldies? Naast het optreden van Zitakula biedt Festival Mondial dit jaar ook een Silent Disco. Bezoekers kunnen hier dansen op de klassiekers uit hun jeugd of juist de latest hits van dit moment. Met een eigen koptelefoon op bepaalt iedere deelnemer zijn eigen muziekkeuze. Leuk om te zien, nog leuker om te doen!

Interculturele markt: Vier de Verbinding! #schakelmee

De interculturele markt kent dit jaar maar liefst 40 festivalkramen. De Mondial-organisaties tonen zich hier aan de Festival-bezoeker, in al hun kleurrijke diversiteit. Zij staan voor Verbinding. Mensen, voorbij werelddelen, voorbij verschillen. Festival Mondial laat zien waar zij voor staan, ieder voor zich en vooral ook samen. De organisaties nodigen de bezoekers van harte uit om die boodschap met hen mee te vieren tijdens dit vrolijke festival! #schakelmee!

Programma Festival Mondial

Vanzelfsprekend zijn er deze dag ook speelse activiteiten voor kinderen, waaronder een springkussen, schminken en verhalen vertellen bij Theater zonder Grens. Jongeren kunnen graffiti spuiten, dansen in de silent disco of relaxen in de loungehoek. In samenwerking met Tim Koldenhof Producties vinden er, verspreid over het festivalterrein, diverse muziek-en dansoptredens plaats.

Voor alle bezoekers geldt dat de interculturele modeshow zeker niet gemist mag worden – misschien met heerlijk kopje fairtrade koffie of lekkere Surinaamse roti erbij? Er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden in het Oranjepark aanwezig.

Wat: Festival Mondial
Waar: Oranjepark
Wanneer: 10 september 2016 van 11:00 – 17:00 uur

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?