Een mijlpaal voor Help Portret Apeldoorn

Vrijdag 26 juli 2013

Door Peter Vroon

Vanmiddag is, ten overstaan van Notaris Leo Kok van de Notarissen van Naam, de akte gepasseerd van de Stichting Help-Portret-Apeldoorn. Om voor onze sponsoren en onze doelgroep een duidelijker gezicht te hebben is Help-Portret-Apeldoorn in een Stichting ondergebracht.  Help-Portret-Apeldoorn wil het ook dit jaar weer mogelijk maken om een mooi portret gratis te geven aan mensen die dat graag willen, maar zich dat niet kunnen permitteren.

De Notarissen van Naam waren zo enthousiast over het doel, dat zij bereid zijn gevonden de oprichting te sponsoren. Het Team van Help-Portret-Apeldoorn bestaande uit Audrey Huethorst, Marianne Lievestro, Inez Pleizier, Angela Stouten, Ilse Vreugink, Peter Vroon en Gerard Oltmans vormen het eerste bestuur van de Stichting.

De activiteiten voor dit jaar vallen op 7 december en daarom is Help Portret Apeldoorn reeds nu gestart met de voorbereidende werkzaamheden en het zoeken van sponsoren. In september/oktober gaan de Maatschappelijke Organisaties in Apeldoorn weer benaderd worden voor het inschrijven van onze gasten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!