Help de bevolking van Oekraïne

“Een tijd van komen en een tijd van gaan”.

Donderdag 7 juli 2011

Door christenunie apeldoorn

Beste ChristenUnie vrienden, beste lezers,

Een raadslid is een volksvertegenwoordiger  die goede contacten onderhoud in de samenleving en in staat is om ontwikkelingen in de samenleving te signaleren en deze te vertalen in die zaken die inwoners willen en die mogen rekenen op voldoende raakvlak. De periode dat ik raadslid was en later heb ik daar veel tijd in geïnvesteerd in de Apeldoornse politiek voor de ChristenUnie. De partij die heel goed aansloot bij mijn ”ambitie”, dienend aan de samenleving en omzien naar je naaste, een Bijbelse opdracht!

Korte terugblik:

Een van mijn eerste “politieke stappen” was  een bezoek  aan het Europees Parlement in de oktober 1998, een excursie behorende bij de cursus: “Kader en vorming”, van toen nog de RPF (Reformatorische Politieke Federatie), dat was een hele onderneming. In januari 2000  besloten RPF en het  GPV= (Gereformeerd Politiek Verbond) verder te gaan onder de naam ChristenUnie, die nu alweer meer dan 10 jaar bestaat.

De raadsconferenties, met z’n allen op de fiets naar Nunspeet met heel veel plezier denk ik daaraan terug, een combinatie van “actief zijn  en gezelligheid”, met collega’s.   Collega’s dank voor die mooie tijd.

Nu heb ik besloten om mijn politieke functie te beëindigen en zal al deze activiteiten denk ik missen.

Dit is de allerlaatste “blog” die ik schrijf en ik wil u allen hartelijk bedanken voor het lezen van deze blogs!

Ik wens u allen het algoede!

Met groet en shalom

Miep van der Zee.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?