Een zonnige en toch nog best gezellige Koningsdag 2020

Maandag 27 april 2020

Door Redactie

Zoals we vanmorgen al schreven was het natuurlijk een beetje een gekke Koningsdag, deze maandag 27 april 2020. Of door sommigen ook wel omgedoopt tot Woningsdag. Op onze oproep om foto’s in te sturen van hoe jij er toch een leuke dag van maakte, hebben we veel reacties gekregen. Al met al was het nog best een gezellige dag. En de zon scheen, dat hielp waarschijnlijk ook mee.

Carolina Radix liet weten: ,,Lekker tekenen en lezen en genieten in de zon. Jammer genoeg wel op mijn balkon.” Caroline Lettinga stuurde een foto van haar tuin die ze versierd had en zegt dat ze na het versieren aan de koffie is gegaan met een tompouce. Bij Netty Kort ging er ook nog even een flesje open. ,,Toasten op de koning”, meldde ze.

Thuis

Marleen Strik-van Tilburg is thuis koningskoekjes gaan bakken en ook velen anderen melden dat ze ‘netjes’ thuis zijn gebleven. ,,Gewoon thuis blijven zoals het hoort en de regels zijn”, benadrukte Arnold Polderman. ,,Gewoon lekker thuis in en om het huis en voor de buis”, zegt Ria Borgardlijn-Stamrood. Wilma de Graaf stuurde een foto van haar Glen Terriër Pepper: ,,Wij blijven natuurlijk thuis deze Koningsdag. Kijk onze Pepper eens juichen voor de Koning…hoeraaaaa!”

Ank Visser-Zeevalkink ging naar eigen zeggen ‘lekker thuis genieten’. Marinka Heijnen had zichzelf verwend met een borrelbox van de Pastazaak en besloot naar een glaasje wijn bij te drinken. Karin Vijge besloot de tuin maar eens onder handen te nemen. Jackie de Waard stuurde dat ze samen met een hoop vrienden het ‘Wilhelmus in Gebarentaal‘ heeft gedaan.

Even naar buiten

Daarnaast zijn er ook nog wat lezers geweest die toch even naar buiten zijn gegaan. Zo maakte Rienie Franssen-Schell een ochtendwandeling van 13 kilometer voordat ze op de bank kroop met haar rode poes Joske. Johanna de Jong ging ook even wandelen en daarna ’thuis genieten’. Maaikte Pfister haalde een ijsje in Hoog-Soeren, bij de ‘ijs drive thru’. Ingrid Berends liet weten: ,,Bij m’n moeder in de tuin, op afstand en verder gewoon in m’n eigen hut. Zoals de regels zijn.” Andrea Peters moest ‘gewoon’ werken, bij woonzorgcentrum Talma Borgh.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!