Elis Ligtlee bij waardering vrijwilligers Sportraad

Dinsdag 27 september 2016

Door Redactie

Afgelopen vrijdag heeft de Sportraad Apeldoorn haar vrijwilligers en professionals die betrokken zijn bij de vele activiteiten van de Sportraad bedankt voor hun inzet in het afgelopen seizoen.

De Sportraad kan niet zonder de inzet van vrijwilligers die op allerlei manieren een bijdrage leveren aan het goed functioneren van de Sportraad ten behoeve van alle sportverenigingen in de gemeente Apeldoorn en de sport in de breedste zin van het woord.

Omdat het bestuur van de Sportraad deze inzet zeer waardeert heeft zij een waarderingsborrel georganiseerd in het Experience Centre van Merida Benelux B.V.

Speciale gast was Elis Ligtlee die vertelde over haar ervaringen van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro waar zij een gouden medaille heeft behaald bij het baanwielrennen. Het was voor iedereen zeer bijzonder om Elis te horen vertellen over haar gouden race en de gouden medaille in je handen te mogen hebben. Jos Groot Wassink heeft al vele keren als vrijwilliger deel genomen aan de Olympische Spelen. Hij vertelde over hoe het toegaat achter de schermen om het de sporters naar hun zin te maken. Managing director van Merida Benelux B.V. Peter Koperdraad sloot de bijeenkomst met een verhaal over zijn Experience Centre en hoe professionele fietsen van carbon worden gemaakt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!