Expo illustraties Jenny Bakker en Doesjka Bramlage

Maandag 26 september 2011

Door Stadsmens

Zaterdagmiddag 1 oktober om 16.00 uur opent in ACEC een nieuwe expositie. Dit keer van de Apeldoornse illustrator Jenny Bakker die samen met haar collega illustrator Doesjka Bramlage  originele schetsen en illustraties laat zien zoals zij die in tal van bekende kinderboeken hebben getekend. Een bijzondere plek wordt ingeruimd voor de kinderen. Neem die dus vooral mee. Niet alleen om het werk van Jenny en Doesjka te zien maar ook kunnen zij genieten van een spectaculaire en verrassende openingsact. Alsof dat nog niet genoeg is gaan Jenny en Doesjka samen met de kinderen de grootste illustratie ooit tekenen. Daarna mogen alle kinderen mee-eten uit een grote kruiwagen vol met patat.

De ouders kunnen verder kennismaken met het werk van beide illustratoren, boeken laten signeren en een aantal schrijvers ontmoeten voor wie Jenny en Doesjka illustraties hebben gemaakt. Een kleurrijke en gezellige middag voor het hele gezin.

De officiële openingshandeling vindt plaats om klokslag 16.00 uur dus kom vooral op tijd. Het adres is Roggestraat 44 in Apeldoorn (achter museum CODA)

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?