Expositie opening Suzan Drummen: kleur en glinsters verleiden je ogen

Maandag 18 november 2019

Door Amrutha Mol

Misschien ken je de Amsterdamse kunstenares Suzan Drummen van haar kunstwerk in de parkeergarage van het Apeldoornse winkelcentrum Anklaar. Dit jaar opende het winkelcentrum de deuren op 9 oktober en kon het kunstwerk door iedereen gezien worden. Suzan vertelde eerder al wat ze wilt bereiken met het werk: ,,Ik wil graag delen met mensen, een kijkervaring weggeven. Ik zou mensen graag bewuster willen laten kijken, hun ogen willen verleiden, mensen laten wegdromen bij dit werk.”

Vanaf zaterdag 23 november kun je ook in het ACEC gebouw, Roggestraat 44, wegdromen bij haar kunstwerk. Deze expositie opening start om 16.00 uur maar heeft van tevoren nog een extraatje.

Samen met een groep andere geïnteresseerden kun je je om 14.00 melden, bij het ACEC gebouw, om vervolgens samen, met je eigen fiets, naar winkelcentrum Anklaar te fietsen. Voor de mensen die liever met de auto naar de Anklaar gaan, om Suzan te horen spreken over haar kunstwerk, kunnen parkeren in de parkeergarage bij de Anklaar en om 14.30 uur verzamelen bij de uitgang.

Na de toelichting van Suzan op het kunstwerk in de Anklaar kun je mee terug naar ACEC om samen te eten en de expositieopening bij te wonen. Meld je wel even aan zodat de organisatie een idee heeft hoeveel mensen er komen. Het werk van Suzan zal tot 12 januari 2020 te zien zijn in ACEC.

Expositie opbouw

De opbouw van verschillende grond- en muurwerken vond vanmiddag, maandag 19 november, plaats in het ACEC gebouw. Suzan Drummen heeft samen met meerdere vrijwilligers de eerste stappen van de expositie gezet. Mocht je het leuk vinden om als vrijwilliger te komen helpen met het opbouwen van de expositie dan ben je aankomende woensdag 20 november van harte welkom aan de Roggestraat 44, Apeldoorn om te komen helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!