Faris El Ouhabi kinderambassadeur Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Woensdag 15 november 2017

Door Redactie

Vanochtend heeft Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes Faris El Ouhabi (9 jaar) uit Apeldoorn met veel plezier aangesteld als haar tweede kinderambassadeur.
Tijdens een feestelijke afspraak in Apeldoorn is Faris door Renée Kranenberg, voorzitter van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes, gevraagd om kinderambassadeur te worden. Faris gaat deze uitdaging met heel veel plezier aan en heeft al veel leuke ideeën om de stichting in de voetbalwereld en op andere plekken onder de aandacht te brengen.
Renée Kranenberg: “We zijn erg blij om ons groepje kinderambassadeurs uit te breiden met Faris! Een jong talent dat zijn droom gaat verwezenlijken: profkeeper worden! Hij is een voorbeeld voor vele andere kinderen die hun droom werkelijkheid kunnen gaan maken!”
Faris is een actieve jongen die het liefst de hele dag aan het trainen is. Hij is momenteel keeper van het team JO10-1 bij Robur et Velocitas in Apeldoorn. Onlangs is Faris gescout als keeper voor Jonger Oranje voor het team JO11-1! Een geweldige prestatie met een mooie uitdaging met de beste spelertjes van Nederland tot 11 jaar. Faris laat zien dat je er door wilskracht en hard en veel trainen echt kunt komen. En dat een droom dus werkelijkheid kan worden.
Faris: “Mijn droom is om profkeeper te worden bij Vitesse en bij het Marokkaans Elftal”. Faris zal als kinderambassadeur één van de visitekaartjes worden van de stichting die zich hard maakt voor kinderen in Nederland die in armoede opgroeien. Kinderen die ook een droom hebben, net als Faris. Als kinderambassadeur zal Faris af en toe op events van de stichting aanwezig zijn en zal hij net als andere in de toekomst aan te stellen (kinder)ambassadeurs ons bestaan promoten zodat zoveel mogelijk kinderen die in armoede opgroeien door de stichting geholpen kunnen worden. Want ieder kind verdient een leuke verjaardag!
Neem een kijkje op www.uitgesteldekinderfeestjes.nl voor meer informatie over de Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!