Festivalkalender voor Gelderse topfestivals made in Apeldoorn

Vrijdag 22 januari 2010

Door Stadsmens

Apeldoorn is de thuisbasis voor een nieuw Gelders cultuurinitiatief: Festivals in Gelderland. De 14 beste Gelderse culturele festivals zich verenigd in de Federatie Gelderse Festivals, waaronder de NJO Muziekzomer en de Internationale Triënnale Apeldoorn.

Op de website Festivals in Gelderland is voor pers en publiek altijd de meest actuele informatie over de aangesloten festivals te vinden. Het is een van de eerste promotieactiviteiten van ‘Festivals in Gelderland’. De provincie Gelderland is festivalprovincie bij uitstek. Jong en oud kan het hele jaar door in Gelderland terecht voor een cultureel festival dat verrast en inspireert. Van living statues tot popmuziek, van mode tot literatuur: voor iedere smaak wordt er in Gelderland een festival op topniveau georganiseerd.

De afgelopen jaren is gebleken dat de lokale en regionale pers, de toeristische sector en het publiek behoefte heeft aan een duidelijke festivalkalender. De portal www.festivalsingelderland.nl biedt altijd het meest actuele overzicht van culturele topfestivals die door de Provincie Gelderland structureel gesubsidieerd worden. Daarnaast staan op deze website de laatste persberichten en kun je je inschrijven voor de digitale nieuwsbrief die ieder kwartaal verzonden wordt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!