Foto’s Apeldoorn Direct voortaan te bestellen

Vrijdag 2 december 2016

Door Redactie

Apeldoorn Direct biedt met onmiddellijke ingang lezers de mogelijkheid om foto’s te bestellen. Het gaat om foto’s die zijn gepubliceerd door Apeldoorn Direct (site, Facebook) en die door onze vaste fotografen Peter Vroon en Gerard Oltmans (zie foto) zijn gemaakt.

Aangezien het copyright van de foto’s bij deze fotografen berust, hebben zij recht op een vergoeding.  Zij kunnen daarvoor 7,50 euro per bestelde foto in rekening brengen. Wie dit bedraag heeft betaald (individu, vereniging of vergelijkbare organisatie/instantie) mag de foto’s zonder bijkomende kosten publiceren op hun eigen site. Een koopje dus.

Apeldoorn Direct is een vrijwilligersorganisatie. Onze fotografen krijgen geen enkele vergoeding voor hun werkzaamheden. Op deze wijze van betaling krijgen ze iets van hun gemaakte kosten (reizen, apparatuur) terug. Apeldoorn Direct doet soms een beroep op andere fotografen wanneer Peter en Gerard verhinderd zijn: Roelof Rump en Daniël van Harmelen. Ook hun foto’s kunnen tegen betaling van 7,50 per foto worden besteld. Ook foto’s die in het verleden door bovengenoemde fotografen zijn gemaakt zijn te bestellen.

Wie belangstelling toont kan de foto’s bij de fotografen bestellen via dit formulier of rechtstreeks contact met ze opnemen via mail of telefoon.

  • Peter Vroon tel. 06 47 14 14 33 email info@vroonphotomotion.nl
  • Gerard Oltmans tel. 06 14 24 2969 email g.oltmans@mac.com
  • Let wel: het gaat alleen om foto’s van de bovengenoemde fotografen en niet om foto’s die ons door bijvoorbeeld Orpheus en Gigant worden toegezonden. Wij vermelden altijd bij onze verhalen onze foto-bron.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!