Help de bevolking van Oekraïne

Ga je mee naar Memphis Maniacs?

Zaterdag 10 december 2011

Door Ingeborg

De hele dag hoorden we al geroezemoes over het eiland. Nee, eigenlijk begon het al toen we vertrokken naar het eiland toe, op de boot om precies te zijn. En terwijl we er een aantal dagen waren, werd het geroezemoes sterker en overtuigender.

Ook veel andere bezoekers die ons vroegen; “gaan jullie er ook heen?”. Op het terras, op het strand, bij een voorstelling, op de fiets…je kon er niet omheen! Hier moesten we dus heen, blijkbaar. En het was nog gratis ook, dus we hadden niets te verliezen. Onze nieuwsgierigheid was gewekt.

Het was een prachtige avond toen we die kant op fietsten, en we waren niet de enigen. Het leek wel alsof het hele eiland die kant op ging! Een jubelende stemming op de fietspaden. Mensen die samen fietsten, op weg naar hetzelfde doel. Kortom, een en al gezelligheid op dat moment. Maar de voorpret maakte het nog spannender. Je weet niet wat je te wachten staat. En toch voelde ik me overtuigd dat we er goed aan deden hier ‘ook’ heen te gaan, net als al die anderen. “Dit moet je meemaken” zei iedereen. En dan doen wij dat natuurlijk 😉

En toen was het zover! De band kwam op en vanaf dat moment wist ik; ‘dit is goooeeed!…dit is super goeeeeddd! Wij gaan genieten!’  Jeetje mina (ik kan het niet anders omschrijven), wat heb ik gelachen, mee gezongen en gedanst. Wat een show! Herkenbare nummers vloeien moeiteloos over van de een naar de ander, zo apart en zo gaaf, ik krijg er nog de rillingen van als ik aan die avond terug denk. Het hele publiek deed moeiteloos mee met wat de band vroeg. “Get down on your knees!” En ja hoor, ongeveer 800 mensen gingen, zonder erover na te denken, op de knieën.

En wat blijkt? Ze komen 17 december in de GIGANT. Ik belde mijn zus; ” ze komen, de Memphis Maniacs komen!”
En wat denk je…we gaan! De voorpret kan weer beginnen.

Ga je mee als Special Guest?

Als “Special Guest van Apeldoorn Direct” krijg je:

– Een welkomstdrankje
– Een topconcert
– Een meet- & greet met de band
– Een gesigneerde poster
– Een “plak-hem-op” sticker

Kosten: € 15,- p.p., beperkt aantal kaarten  (max. 2 personen per reactie).

Wat moet je doen?

1) Mail ons jouw gegevens en bestel zo deze speciale kaarten: redactie@apeldoorndirect.nl
2) Ontvang onze bevestigingsmail en ga mee als onze Special Guest!!
3) Heb je Twitter…. (Re)Tweet deze actie!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Concert Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?