Help de bevolking van Oekraïne

Geen Aftelfeest of vuurwerkshow in Apeldoorn

Zaterdag 14 november 2020

Door Redactie

Alles is nu even anders…En anders betekent ook dat de jaarwisseling anders wordt gevierd. Niet met een paar duizend mensen op het Marktplein in Apeldoorn maar thuis in kleine gezelschappen. Een alternatief Aftelfeest stond klaar voor uitvoering: een gigantische vuurwerkshow vanaf een geheime locatie met dj via een livestream. Maar vanwege het landelijke vuurwerkverbod kan er dus ook geen vuurwerkshow plaatsvinden.

“Helaas zien we geen mogelijkheden om toch iets te organiseren ter amusement van de Apeldoornse inwoners. We kijken met hoop naar de toekomst en komen in 2021 terug met een spectaculaire editie van het Aftelfeest. Daar kan men best een jaartje op wachten” meldt Dani Levy, organisator van het Aftelfeest.

Sfeer

Het Aftelfeest trekt jaarlijks zo’n 5.000 inwoners van de gemeente Apeldoorn. Er zijn concrete plannen voor uitbreiding en de invulling van een nieuwe locatie. Sinds 2013 ligt de organisatie bij Dani Levy die grote plannen heeft met het event. “Het evenement is uniek en vormt de perfecte verbinding tussen de oudejaarborrels en de nieuwjaarsfeesten zonder dat het de horeca-activiteiten bijt. Jong en oud komt naar het aftelfeest wat de sfeer fantastisch maakt.”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?