Gehele inboedel restaurant VOOR staat te koop

Woensdag 3 augustus 2016

Door Redactie

Statafelsets, garderobekledinghangers, kinderstoelen, krukjes, laptops, printers, afzuig-units en ga zo maar door. Nee, dit is niet de opsomming die de moeder van Jan Smit jaren geleden deed van wat Yolanthe toentertijd mee zou hebben genomen uit het huis van Jan Smit. Dit is een klein deel van de inboedel van het failliete restaurant VOOR aan de Voorwaarts. Momenteel staat dit alles te koop op veilingsite BVA Auctions.

De site heeft alles ingedeeld in verschillende categorieën, waaronder ‘restaurantinrichting’, ‘sport en spel’, kantoorinrichting, kantoor- en balie-apparatuur, keukeninrichting & restaurantapparatuur, voorraden en nog een combinatiekavel. In totaal zijn er 274 zogeheten kavels waarop geboden kan worden, waar ook de chocoladefonteinen, waffle-maker, icemachine en pizza-oven zitten.

Wie iets wil komen moet snel zijn, want de veiling sluit op donderdag 4 augustus. De gewonnen/gekochte spullen kunnen dan op donderdag 11 en vrijdag 12 augustus opgehaald worden bij het restaurant.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!