Gemeente Apeldoorn onderzoekt mogelijkheden voor nieuw zwembad

Vrijdag 2 augustus 2019

Door Redactie

Hou jij van zwemmen? Dan is er goed nieuws! Het kan zomaar zijn dat je over een tijdje ligt te dobberen in een nieuw zwembad in Apeldoorn. De gemeente is namelijk bezig met een onderzoek naar de mogelijkheden voor een nieuwe zwembad. En guess what? Jij mag erin mee beslissen.

Op dit moment verzamelt de gemeente informatie en ideeën over mogelijke faciliteiten. In dat kader is al gesproken met de sportverenigingen. Daarnaast vinden zij het ook belangrijk de mening te peilen van inwoners die de zwembaden in Apeldoorn recreatief gebruiken. Bijvoorbeeld voor zwemlessen, baantjes zwemmen of kinderfeestjes. Daarom legt de gemeente deze en volgende week een vragenlijst voor aan de bezoekers van de zwembaden. De informatie die ze hieruit verzamelen, gebruiken ze als input voor het nemen van een besluit over de inrichting van het zwembad.

Zelf deelnemen aan het onderzoek?

Inwoners die zelf goede ideeën hebben over de inrichting van het nieuwe zwembad, kunnen meedenken door een vragenlijst in te vullen. Komende maandagochtend, 5 augustus, zijn de medewerkers van gemeente Apeldoorn te vinden in De Sprenkelaar en dinsdagochtend 6 augustus in het Boschbad. Op 1 augustus stonden zij in zwembad Malkander. Voor inwoners die geen tijd hebben om langs te komen, kunnen de vragenlijst digitaal invullen via de website. Dit kan tot en met vrijdag 9 augustus 2019.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!