Help de bevolking van Oekraïne

Gemeentelijke Erepenning voor Rob Bennett en Jim Matz

Vrijdag 8 mei 2015

Door Redactie

© Medea Huisman

De heren Rob Bennett en Jim Matz ontvingen donderdag 7 mei 2015 uit handen van burgemeester J.C.G.M. Berends de gemeentelijke Erepenning. Dit gebeurt na afloop van het optreden van de Burlington Teen Tour Band op het Marktplein.

Rob Bennett brengt dit jaar voor de vierde keer een bezoek aan Apeldoorn met de Burlington Teen Tour Band en is een grote promotor van Apeldoorn in Canada. De Burlington Teen Tour Band heeft door de velen bezoeken en optredens in Apeldoorn grote bekendheid en laat ieder bezoek weer een fantastische indruk achter bij de Apeldoornse bevolking.

Jim Matz heeft vanaf 2003 veel voor Apeldoorn betekend. Naast het onderbrengen van ongeveer 180 sporters in Burlington als president van de Burlington International Games, was Jim Matz ook medeverantwoordelijk voor de komst van de 48th Highlanders of Holland Pipes and drums naar Canada. Het bezoek maakte diepe indruk bij de leden van de band uit Apeldoorn. Jim Matz was tevens degene die burgemeester Berends in 2014 begeleidde bij zijn bezoek aan Burlington.

 

Beelden: Omroep Gelderland

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?