Genieten van muziek, de zon en (veel) eten tijdens Lepeltje Lepeltje

Zondag 10 juni 2018

Door Peter Vroon

Het Beekpark is dit weekend het decor van weer een nieuwe editie van het festival Lepeltje Lepeltje. Met de zon hoog aan de hemel, maar ook wel flink wat plekken om in de schaduw te zitten, een prima plek om een paar uur door te brengen.

Het festival werd tot nu toe weer druk bezocht. Voor de kinderen is er veel te doen en er zijn natuurlijk ook veel eetgelegenheden. Er is muziek op het kleurrijke podium in het midden van het park, en er heerst een gezellige sfeer; het is weer echt een familieaangelegenheid. Veel ouders met jonge kinderen gingen even die kant op.

In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen is er ook vandaag nog een markt te bezoeken waarop (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst en ambachtelijke streekproducten worden verkocht.

Bezoekers kunnen vandaag (zondag 10 juni) ook nog tot 22.00 uur terecht. Geen zin om zelf te koken? Check hier de hele food line up. Gratis toegang. Bezoekers kopen eenmalig een Lepeltje Lepeltje beker. De opbrengst hiervan gaat onder meer naar de Voedselbank.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!