Gewonnen fiets geveild voor het goede doel

Vrijdag 6 april 2012

Door Redactie

Renee Fotografie 2011 ©

De Apeldoornse Wielerformatie Infotraining/BandPlanner is al enige tijd flink in training voor de koers Ride of the Roses die op 9 september 2012 wordt verreden in het Westland. De koers is gekoppeld aan een donatie-actie. De opbrengsten van de donaties komen ten goede aan het KWF Kanker Bestrijding. Voor de koers Ride of the Roses is het mogelijk om donaties te doen via een renner of team. Het bedrag dat een renner of team meeneemt naar de koers, wordt afgedragen aan KWF.

Wielrenner Maarten Overweg van Infotraining/Bandplanner zegt hier zelf over: “De reden waarom wij als team met de Ride for the Roses meefietsen, is omdat ieder teamlid in meer of mindere mate beïnvloed is door de gevolgen van kanker. We hebben familie en geliefden verloren aan kanker en helaas in het afgelopen jaar ook afscheid moeten nemen van 2 teamleden die leden aan deze ziekte.”

Onlangs werd dezelfde Maarten Overweg onverwachts winnaar van een winactie op de site Wielerland.nl. Hij won voor het team een schitterende Bianchi fiets. Op voorhand was al besloten dat het team de fiets eventueel beschikbaar zou stellen voor het goede doel waar het team 9 september voor rijdt. De gewonnen fiets is nu beschikbaar voor een veiling. De hoogste bieder wint uiteraard de racefiets, maar nog belangrijker is dat het Infortraining/BandPlanner team uit Apeldoorn e.o. met de opbrengst een goede zo niet de grootste bedrage door een particulier team levert aan de strijd tegen kanker. Tezamen met de opbrengst van de afgelopen Snertrit georganiseerd door het Nieuws van Apeldoorn moet dat zeker lukken.

“Het veilen van de prachtige Bianchi fiets voor Ride for the Roses / KWF is dan ook het enige logische wat wij als team kunnen doen. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan het zoeken naar een geneesmiddel tegen kanker. We hopen dit jaar dan ook zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor Ride for the Roses”

Bieden kon vanaf € 700,-., maar op het moment van schrijven is er al een bod van € 900,-. Wil je de fiets hebben en tegelijkertijd een goed doel steunen? Stuur jouw bod voor 20 april naar
bas@wielerland.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?