Gezellig weekend in Apeldoorn

Vrijdag 28 september 2012

Door Redactie

Het is weekend, tijd op de Apeldoorn Direct AGENDA weer bij te hand te houden. Alle leuke tips en troeven staan er weer in voor een weekend vol plezier in Apeldoorn. Toch zetten we wat troeven voor je in de spotlights.

VRIJDAG

Weet je nog, nog, nog? Café Kierewiet haalt een avond lang herinneringen op. Een heuse reunie met DJ’s van toen. Let op: wel een entreeprijsje voor dit speciale huisfeest. Club Entrance organiseert een Fet Vout Feest. Wat dat is, we weten het niet. Wat het wel is: lekker Vout in elk geval! Optredens van Flavium en Barrelhouse kan je aanschouwen in respectievelijk Gigant en Bluescafé.

ZATERDAG

Overdag genoeg bijzondere dingen op te bezoeken: de brandweerwedstrijden in Loenen, de open dag van het dierenasiel of een benefietconcert in de Grote Kerk. Als de middag zijn einde naders volgt in de Koninginnelaan het traditionele Nazomerfeest. Ook Orpheus trapt het seizoen weer af, vanavond met een balletvoorstelling van het Nationaal Ballet: Sterrenstof (Stardust). Voor de 30-plussers slechts hoop dat iemand nog afzegt, maar Thirty Dancing in Gigant is uitverkocht! Dan maar Ted of The Possession als nachtfilm in de bioscoop JT.

ZONDAG

Actievelingen kunnen zich in de ochtendgloren van deze zondag een bootcamp try-out doen. Voor hen die liever uitslapen en later liever wat doen, treedt Drogisterij van Gerrevink op in het Bluescafé. Tegelijkertijd speelt talent Frankie Chavez in de Gigant.

Dus mocht je je vervelen, ligt dat in elk geval niet aan Apeldoorn. Er is weer genoeg te doen, als je het maar wilt vinden.

Meer informatie over tijden, prijzen en meer activiteiten, kijk in onze AGENDA!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!