Gezelligheid en Beweging tijdens het Diavo Buurtvolleybaltoernooi

Dinsdag 14 mei 2024

Door Jasmijn ten Napel

Op zaterdag 1 juni organiseert volleybalvereniging Diavo het jaarlijkse Buurtvolleybaltoernooi, een evenement dat draait om plezier, samenzijn en sportiviteit. Van 13.30 uur tot 17.30 uur zullen teams op de sportvelden van Orderbos deelnemen aan korte recreatieve wedstrijdjes, gevolgd door een gezellige barbecue.

Diavo, voortgekomen uit de samensmelting van volleybalverenigingen Dio Ugchelen en Primavo, verplaatst dit jaar het toernooi naar de centraal gelegen sportvelden van Orderbos. Hier hebben deelnemers de keuze tussen gras- en beachvolleybal, waardoor het toernooi voor iedereen toegankelijk is, ongeacht ervaring.

Sport & spel

Teams van 4 personen kunnen zich inschrijven voor de klasse ‘Ongeoefenden’ of ‘Geoefenden’, waarbij maximaal 2 competitiespelers zijn toegestaan. Het toernooi staat open voor iedereen: families, vrienden, buren en zelfs collega’s die willen werken aan teambuilding.

Voor de jeugd van 6 tot 12 jaar wordt er een speciale volleybalclinic georganiseerd, naast andere Sport & Spel activiteiten. Het evenement belooft een complete familie- en vriendenervaring te worden.

Deelname aan het volleybaltoernooi is gratis, terwijl voor de barbecue een kleine bijdrage wordt gevraagd. Individuen zonder team kunnen zich ook aanmelden en worden dan samengevoegd met anderen.

Leuke prijzen

Voorafgaand aan het toernooi zal Ilse Steenbergen-Termaat een gezamenlijke warming-up verzorgen. Bovendien wordt het feest compleet gemaakt met een verloting, waarbij er kans is op leuke prijzen, mogelijk gemaakt door diverse sponsoren. Meer informatie en inschrijvingen zijn beschikbaar op www.diavo.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!