Gezinnen gezocht voor Gezinsstad Apeldoorn

Dinsdag 1 mei 2018

Door Redactie

De gemeente Apeldoorn is op zoek naar Apeldoornse gezinnen die het boegbeeld willen worden van Gezinsstad Apeldoorn. Apeldoorn wil nu en in de toekomst een stad zijn waarin families goed kunnen wonen, werken, opgroeien en oud worden. De gemeente schakelt daarom de hulp in van zeven gezinnen die willen meepraten, -denken en -doen.

Alle gezinnen zijn welkom als ambassadeur. Een groot gezin, een klein gezin, een gezin zonder kinderen, een alles-bij-elkaar-gezin, een alleen-maar-mannen-of-vrouwen-gezin, een jong-en-oud-gezin of een doe-maar-gewoon-gezin. Ieder gezin krijgt de kans om hun verhaal te delen, om te vertellen wat er al goed gaat en wat beter kan in Apeldoorn. Daarnaast is de gemeente erg benieuwd naar welke ideeën de gezinnen zelf hebben om Apeldoorn nog aantrekkelijker te maken voor families.

Aanmelden

Gezinnen die hier graag een actieve bijdrage aan willen leveren, kunnen zich aanmelden via https://www.gewooninapeldoorn.nl/werving-gezinnen. Uit alle aanmeldingen wordt een selectie gemaakt en worden uiteindelijk zeven gezinnen gekozen.

Gezinsstad Apeldoorn

Gezinsstad Apeldoorn is de komende vier jaar een van de speerpunten van de gemeente. Het heeft als doel ervoor te zorgen dat Apeldoorn een stad is én blijft waar gezinnen zich helemaal thuis voelen. Het programma richt zich op drie thema’s: buitenruimte voor iedereen, gezond en veilig opgroeien en het verbinden van generaties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!