Gezocht: achtbaantesters voor de Julianatoren

Zondag 25 mei 2014

Door Redactie

Een Nederlandse kortingswebsite heeft een bijzondere vacature. De website is op zoek naar achtbaantesters om alle achtbanen van Nederland komende zomer aan een test te onderwerpen. De geluksvogels gaan o.a. de achtbanen van de Juliana toren in Apeldoorn testen op zaken zoals snelheid en adrenaline, maar ook op de misselijkheidsfactor.

De potentiële achtbaantester moet beschikken over een sterke maag en dito knieën. Verder zijn er weinig eisen aan de sollicitant. Iedereen die fysiek in staat is om in een achtbaan te stappen mag solliciteren. Ook niet onbelangrijk is dat de testers deze zomer beschikbaar moeten zijn om alle Nederlandse pretparken te bezoeken.

Met de testresultaten van o.a. Jul’s Super Achtbaan in Julianatoren wil de website meer inzicht geven in de beleving van de Nederlandse pretparken. Voor veel consumenten is prijs namelijk allang niet meer de belangrijkste factor om te kiezen voor een bepaald pretpark. Alle waaghalzen kunnen voor 31 mei te solliciteren. Meer weten? Bekijk dan de vacature

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Julianatoren

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!