Gezocht: FIGURANTEN voor fotoshoot met politie

Vrijdag 6 april 2012

Door Nataliefde

Apeldoorn Direct plaatst met grote regelmaat politieberichten. Nu gaan die in de meeste gevallen vergezeld met een foto van een uithangbord van de politie (zie foto). Omdat we meer variatie in het beeld willen hebben en bovendien gelijk duidelijkheid over wat voor soort delict het bericht gaat, hebben we in samenwerking met de politie Apeldoorn een fotoshoot geregeld op vrijdag 13 april van 14:00 tot 17:00 uur.

We hebben jou nodig!
In de fotoshoot zullen we verschillende veelvoorkomende delicten in scène zetten, zoals fouilleren, diefstal, boete uitschrijven, alcohol- en snelheidscontrole en insluiting in cel. Onze vaste fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde zullen de shoot leiden en politieagent Bart Goemaat ‘speelt’ de agent. Voor deze scènes hebben we vier ‘acteurs’ nodig.

Dus: zie jij het zitten om een uurtje van je vrije tijd in te leveren in ruil voor eeuwige Apeldoornse faam? Stuur ons dan een mail met je volledige naam, leeftijd en telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent naar redactie@apeldoorndirect.nl, met als onderwerp ‘Politieshoot’. Weet wel zeker dat je die vrijdag beschikbaar bent!

Wellicht tot dan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!