Gigant & Markant per 1 februari gefuseerd

Woensdag 1 februari 2017

Door Redactie

De fusie tussen Markant en Gigant is een feit. De twee bedrijven vormen nu één bedrijf, met één centrale directie en Raad van Toezicht. Op donderdag 26 januari j.l. werden de handtekeningen gezet onder het toeziend oog van de notaris. Het nieuwe bedrijf: GIGANT, markant in cultuur is ook in de toekomst een huis voor culturele professionals. Een poptempel voor alle mogelijke muzieksoorten en een podium voor alle kunstvormen. Daarnaast is het ook nog steeds de plek waar alle inwoners van Apeldoorn hun eigen talenten kunnen ontdekken in de muziek- en dansstudio’s, lesruimten en ateliers.

 Verbouwen met de winkel open

Loek Sijbers, bestuurder en kwartiermaker van de fusie vertelt: De fusie tussen Gigant en Markant kon in slechts 5 maanden gerealiseerd worden dankzij de positieve houding van alle betrokkenen en de inzet van de gemeente Apeldoorn. En nu begint de ‘grote verbouwing met de winkel open’.

De komende tijd staat voor ‘GIGANT, markant in cultuur’ namelijk in het teken van verbouwen terwijl de werkzaamheden doorgaan. Medewerkers en vrijwilligers werken met nieuwe mensen samen in een nieuwe samenstelling van teams. Ze geven invulling aan één visie op het nieuwe bedrijf vanuit een door allen gedeelde missie. De programmering van Gigant en de cursussen en lessen van Markant lopen in het huidige seizoen gewoon door. Vanaf seizoen 2017/2018 worden de voordelen van het nieuwe bedrijf steeds meer zichtbaar. Meer en bredere programmering, meer culturele partners aan het werk in één gebouw en meer samenwerking met creatieven in de stad. Kortom: meer cultuur, avontuur en plezier voor de Apeldoorners.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!