Gigant tapt eigen biertje op nieuw bierfestival

Zondag 5 augustus 2018

Door Redactie

Wie van bier houdt kan eind deze maand terecht bij Gigant. Daar wordt op zondag 26 augustus de bekende Stadsoase omgedoopt tot een bierfestival – mét een eigen Gigant biertje: School of Hop.

Het cultuurcentrum zegt optimaal gebruik te maken van de zinderende zomer. ,,Het is onze crew niet ontgaan dat dit een populaire dorstlesser is en wij van Gigant denken dan ook dat bier best wel eens heel groot kan gaan worden. Daarom dopen we de StadsOase op zondag 26 augustus om tot BierOase! Met diverse brouwers en aanbieders van dit goddelijke goedje, waaronder Vedett, Mort Subite, Lagunitas, Hopdonders, Texels en Frankendael, valt er genoeg te proeven en beleven.”

Zoals altijd is er ook muziek. ,,Dit keer komen singer-songwriter-rapper Richard Cejer en rockabilly punks Rocker Arms onze muzikale dorst lessen”. Vandaag komen onder andere Cookhouse en Thomas Pieters langs.

Eigen bier

De ‘School of Hop’, (,,een knipoog naar het verleden”) is een blond biertje van de brouwers van de Veluwse Schavuyt. Het biertje wordt aan de tap aangesloten.

Wie meer wil weten kan hier terecht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag ons Apeldoorns nieuws in de mail
De beste berichten en verhalen van onze redactie
1.500 Apeldoornse gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Festival Gigant Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!