Giro afterparty in City Lounge

Donderdag 7 april 2016

Door Redactie

Op vrijdag 6 mei kleurt heel Apeldoorn roze. Dan zal de Giro D’Italia van start gaan. Dit unieke internationale evenement zal ’s avonds in stijl worden afgesloten met een spetterend feest met de populaire DJ Yves Eaux in City Lounge in Apeldoorn. Deze locatie is normaal gesproken alleen geopend voor leden, maar zal voor deze gelegenheid middels kaartverkoop ook voor niet-leden toegankelijk zijn.

,,Het is natuurlijk een enorme eer om de afterparty van zo’n groot internationaal evenement in je zaak te kunnen organiseren. Naar verluidt zullen er 100.000 mensen in Apeldoorn op de been zijn en zijn er gedurende de gehele dag door evenementen in de stad. Wij willen graag met onze leden en mensen die van een feestje houden dit geweldige evenement in stijl afsluiten bij ons in City Lounge”, aldus Mark Reiman.

City Lounge is gevestigd in de kluizen en kelders van de Rabobank aan het Marktplein. Na zeer ingrijpende verbouwingen en een smaakvolle inrichting die in een wereldstad niet zou misstaan, is het nu een members-only business club.

,,We hebben vorig jaar een keer de Borrelnood bij ons georganiseerd en ook toen hebben we DJ Yves Eaux weten te strikken. Hij heeft er toen echt een geweldig feest van gemaakt. We verwachten ook nu weer een vol huis met nationale en internationale Giro D’Italia gasten dus was het niet meer dan logisch om een DJ van kaliber te boeken. We raden dan ook iedereen aan om de kaarten in de voorverkoop te kopen om teleurstellingen te voorkomen”, vult Pieter Dutman aan.

De Apeldoornse DJ/producer Yves Eaux, bekend van de succesvolle Wine, Dine & Dance feesten, draait zijn sexy deep- en techhouse wereldwijd. Van New York tot New Delhi en van Moskou tot Miami. Regelmatig is hij te horen met zijn mixen op SLAM. Deze avond zal hij een extra lange set komen draaien nadat zijn DJ maatje Leo Vanderweijden uit Haarlem, bekend van Pacha en Hed Kandi, de dansvloer heeft opgewarmd.

Giro Afterparty, vrijdag 6 mei vanaf 21.00 uur, City Lounge, Stationsstraat 297, Apeldoorn. Kaarten kosten € 10,- pst. (excl. BTW en reserveringskosten) in de voorverkoop en zijn online te bestellen. Dresscode is casual chique (with a touch of pink) en de leeftijdsgrens 21+.

Kaarten en info op www.GiroAfterparty.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!