Gratis Belastingspreekuren in CODA Bibliotheek

Donderdag 6 februari 2020

Door Redactie

Maart en april staan bij veel mensen in het teken van de belastingaangifte. CODA biedt daarbij ondersteuning. In CODA Centrale Bibliotheek staan vanaf maandag 10 februari pc’s om gratis en zelfstandig belastingaangifte te doen. Bovendien zijn er in maart vragenuurtjes.

Thuis geen pc of internetverbinding tot uw beschikking? Dan kan je vanaf komende maandag, 10 februari, terecht in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat. Hier maak je gratis gebruik van een veilige pc en een veilige internetverbinding. Je kunt de ingevulde aangifte bovendien kosteloos printen. Klantenservicemedewerkers van CODA helpen je bij het vinden van de juiste pc’s. Zij ondersteunen echter niet bij het invullen van de belastingaangifte.

Zijn er toch inhoudelijke vragen over de aangifte? Dan zijn er in maart gratis spreekuren waar Sociaal Raadslieden van Stimenz aanwezig zijn. Zij kunnen vragen beantwoorden over het invullen van de (particuliere) belastingaangifte. De inloopspreekuren worden gehouden in CODA Centrale Bibliotheek op maandag 10 en dinsdag 11  maart van 10.00 tot 12.00 uur en op dinsdag 17 maart van 13.30 tot 15.30 uur. Op maandag 16 maart van 13.30 tot 15.30 uur in dok Zuid aan de 1ste Wormenseweg 460.

Let op:

Het gratis spreekuur is alleen voor mensen zonder koopwoning en zonder eigen bedrijf. Op www.belastingdienst.nl staat wat je mee moet nemen naar het vragenuurtje. Vergeet je persoonlijke DigiD code/wachtwoord in elk geval niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!