Help de bevolking van Oekraïne

Griezelige enge figuren tussen de dieren van de kinderboerderij

Zondag 23 oktober 2016

Door Redactie

Ondanks dat Halloween officieel pas op 31 oktober is, werden veel Halloween-activiteiten dit weekend al gehouden. Dit vooral in verband met het feit dat de Apeldoornse kinderen herfstvakantie hadden, dus konden zij ook even wat langer opblijven. Want Halloween blijft toch het leukst in het donker.

Zo werd Halloween bij kinderparadijs Malkenschoten drukbezocht. De kinderboerderij was volledig omgetoverd tot een enge wereld. Met veel lieve figuren, zoals lieve heksen en lichtjesfeeën, maar ook extra enge gedeeltes, zoals een stal vol met horrorfiguren en langs de waterfietsvijver was een speciaal ingericht horror-stuk. Daar werden kleine kinderen weggehouden, of althans, eerst duidelijk gewaarschuwd. Met af en toe kinderen die aangaven het toch te durven, wat soms resulteerde in een tranendal, want het was toch wel wat enger dan gedacht.

Ook de stal van mascotte Binky was voor even niet het huisje van Binky, maar nu tijdelijk een heksenhuusje. Daarnaast konden bezoekers bij de Ganzenpas slangen of andere reptielen vasthouden en tegen betalen ermee op de foto. De echte durfals gingen met veel plezier zelfs voor een tweede of derde keer de enge stal in, zelfs met het risico achternagezeten te worden door het enge, bebloede meisje in pyjama. Die dieren in de stal negeerden de horror-effecten en genoten rustig van een hapje hooi.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?