Groen Wit Ere-voorzitten Hoogenberg lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vrijdag 21 september 2012

Door Redactie

De heer L. Hoogenberg (78) ontving afgelopen vrijdag uit handen van loco-burgemeester Johan Kruithof de versierselen behorende bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit gebeurt tijdens de viering van het 50-jarig jubileum van voetbalvereniging Groen Wit ’62.

De heer Lammert Hoogenberg is dit jaar 47 jaar lid van Groen Wit. Hij bekleedde de functie van voorzitter van 1966 tot en met 1986. Hij heeft er mede voor gezorgd dat Groen Wit huisvesting kreeg in de Maten, in de jaren zeventig een wijk in opbouw. De vereniging is gegroeid van 125 leden naar 1000 leden.

Van 1993 tot 2009 was de heer Hoogenberg voorzitter van de Voetbal Federatie en omstreken. Van 1997 tot 2009 was hij afgevaardigde naar de KNVB, afdeling Oost. Als bestuurslid van de Sportraad vertegenwoordigde hij de voetbalclubs van 1993 tot 2000.

Op dit moment verricht hij nog onderhoudswerkzaamheden voor de vereniging, is hij voorzitter van de Stichting Accommodatie & Support Groen Wit ’62 en lid van de Federatie Commissie Voetbal van de KNVB, afdeling Oost. De heer Hoogenberg is onder andere Erevoorzitter van Groen wit ’62.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!