Groen wonen in Park Marialust

Maandag 7 oktober 2019

Door Redactie

Op de plek waar voorheen de Remeha-fabriek en de gemeentelijke kwekerij waren gevestigd, komen nieuwe woningen. Wethouder Wim Willems en Henk Driessen, directeur Loostad Vastgoedontwikkeling, daarvoor een ontwikkelovereenkomst getekend.

Park Marialust ligt aan de Vlijtseweg, tegen de wijk de Parken en Parksociëteit Marialust aan. Dit gebied heeft een rijke historie en wordt de komende jaren getransformeerd naar woongebied. In verschillende fasen worden in totaal 92 woningen gebouwd. Er komen vrijstaande en geschakelde villa’s en 3 luxe appartementengebouwen.

Wonen in het groen

Voor wethouder Wim Willems is dit een waardevolle aanvulling aan het woningaanbod in Apeldoorn. ,,Het is een geliefd en gewild stukje van de stad. Het is er straks, net als elders in de Parken, fijn wonen in een groene, parkachtige omgeving. Zo krijgt deze mooie plek met zijn historie weer een nieuwe bestemming.”

Op 17 oktober 2019 wordt er een informatieavond gehouden om omwonenden te informeren over de bouwplannen. De start verkoop van de eerste fase staat gepland in het eerste kwartaal van 2020. Meer info staat op www.parkmarialust.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!